1.2 E-mail Manager

1. Når du er oprettet som kunde hos DanDomain modtager du en velkomst e-mail med koderne til dit Hotel.

2. Med denne kode i hånden kan du logge ind i DanDomains E-mail Manager, som du kan finde på www.emailmanager.dk

3. Når du er logget ind, trykker du "Opret konto".

4. Angiv den ønskede adresse og indtast et password på minimum 7 karakterer - man kan bruge både bogstaver, tal samt specialtegn (!#%&?).
    For at øge sikkerheden yderligere, kan man ikke lave et password, der indeholder det samme navn som bruges foran @ i mailadressen. Fx. vil en mailadresse som hedder "hansens@domæne.dk" ikke kunne have et password der hedder "hansens".

5. Efter du har trykket "Opret", er kontoen klar til brug. Se punkterne under 2.0 for opsætning af dit e-mail program på computeren.