1.4 Ændring af password

Denne guide viser dig hvordan du skifter adgangskode/password på en almindelig pop3 email konto

1. Gå ind på emailmanageren her: http://emailmanager.dk/

2. Her skal du logge ind med enten de tilsendte login oplysninger (domænenavn og password) eller din emailadresse og den nuværende adgangskode til kontoen. Hvis du mangler loginoplysningerne kan du kontakte DanDomain på telefon  87 77 90 45 og få dem tilsendt.

(hvis der logges ind med emailadressen, spring næste trin over)

3. Klik ind på den konto du ønsker at ændre adgangskoden på.

4. Ret adgangskoden i feltet ”password” og tryk gem i bunden af siden (Bemærk at adgangskoden skal være på minimum 7 tegn)

Efter rettet adgangskode skal du være opmærksom på at eventuelle email klienter (outlook, windows mail og lignende) vil bede om den nye adgangskode.