2.1.1 Outlook Ekspress 4 - 5 - 6

1. Åben Outlook Express

2. Vælg "Funktioner" og dernæst "Konti"

3. Tryk på "Tilføj" og vælg "Post"

4. Her indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.

5. Tryk på "Næste"

6. Indtast din E-mail adresse

7. Tryk på "Næste"

8. I "Server til indgående post (POP3)" skal du indtaste mail.deres-navn.dk

9. I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk

10. Tryk på "Næste"

11. I "Kontonavn" indtastes hele E-mail adressen.
    E-mail adressen kan eks. være jens@deres-navn.dk

12. Her angives password. Dette password er det du valgte da du oprettede E-mail adressen.

13. Tryk på "Næste"

14. Tryk på "Udfør".

15. Deres nyoprettede E-mail konto vises nu på oversigten.

Vigtigt!!

Mailserveren kræver SMTP godkendelse for udgående post. Dette er for at sikre, at uvedkommende ikke misbruger mailserveren til at afsende spam.
    For at slå SMTP godkendelse til gøres følgende:

16. Tryk på "Egenskaber"

17. Vælg fanebladet "Servere"

18. Sæt kryds i "Min server kræver godkendelse"

19. Tryk på "Avanceret"

20. Sæt den udgående post server til at benytte port 366

21. Tryk på "OK"

22. Opsætningen er E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Luk"