2.2.1 Outlook 2000

1. Åben Outlook 2000

2. Vælg "Funktioner" og dernæst "Konti"

3. Tryk på "Tilføj" og vælg "Post"

4. Her indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.

5. Tryk på "Næste"

6. Indtast din e-mail adresse.

7. Tryk på "Næste"

8. I "Server til indgående post (POP3)" skal du indtaste mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

9. I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

10. Tryk på "Næste"

11. I "Kontonavn" indtastes hele E-mail adressen.

12. Her angives passwordet. Dette password er det du valgte, da du oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

13. Tryk på "Næste"

14. Her skal der vælges hvilken metode du benytter for at få forbindelse til Internettet.

Vælg "Opret forbindelse via modem" hvis du bruger et modem, og ønsker at modemmet automatisk ringer op når du starter Outlook.
    Vælg "Opret forbindelse via lokalnetværk" hvis du har forbindelse til Internettet gennem dit netkort.
    Vælg "Jeg vil oprette Internetforbindelsen manuelt" hvis du manuelt skaber forbindelse til Internettet. Eks. ved manuelt at få modemmet til at ringe op til Internettet.

15. Tryk på "Næste"

16. Tryk på "Udfør".

Deres nyoprettede E-mail konto vises nu på oversigten.

Vigtigt!

DanDomain's mailservere kræver SMTP godkendelse for udgående post. Dette er for at sikre, at uvedkommende ikke misbruger mailserveren til at afsende spam.
    For at slå SMTP godkendelse til gøres følgende:

17. Tryk på "Egenskaber"

18. Vælg fanebladet "Servere"

19. Sæt kryds i "Min server kræver godkendelse"

20. Tryk på "Avanceret"

21. Sæt den udgående post server til at benytte port 366

22. Tryk på "OK"

Opsætningen er E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Luk"