2.2.2 Outlook 2002 / XP

1. Åben Outlook 2002

2. Vælg "Funktioner" og dernæst "E-mail-konti..."

3. Sæt kryds i "Tilføj en ny E-mail-konto" og tryk på "Næste"

4. Vælg "POP3".

5. Tryk på "Næste"

6. I feltet "Dit navn" indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.

7. I feltet "E-mail-adresse" indtastes din E-mail adresse

8. I "Server til indgående post (POP3)" skal du indtaste mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

9. I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

10. I "Brugernavn" indtastes hele E-mail adressen, f.eks jens@deres-navn.dk

11. I feltet "Adgangskode" angives passwordet. Dette password er det du valgte, da du oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

12. Tryk på "Flere indstillinger..."

13. Tryk på fanebladet "Server til udgående post"

14. Sæt kryds i "Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"

15. Tryk på "Avanceret"

16. Sæt den udgående postserver til at benytte port 366

17. Tryk på "OK"

18. Tryk på "Næste"

19. Opsætningen er E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Udfør"