Entourage 2008

For at opsætte e-mail på Entourage 2008 gøres følgende:

1. Først åbnes Entourage.

2. Tryk "Tools" og  "Accounts" og dernæst på "New" ikonet.

3. Nu kommer der et lille vindue hvor man vælger konto typen. Der er allerede valgt POP så her klikkes der blot "OK"

4. Udfyld informationerne som vist på billedet nedenfor.

Name: Her indtastes afsenderens navn

E-mail address: Her indtastes din e-mail adresse

Account ID: Her indtastes din e-mail adresse

POP server; Her indtastes mail.domæne.dk

Password: Her indtastes den adgangskode der er oprettet samme tid som e-mail adressen

SMTP server: Her indtastes mail.domæne.dk

5. Den udgående server (SMTP) skal redigeres. Det gør du ved at klikke på "Click here for advanced sending options"  og udfylde felterne som vist her:

6. Nu kan du lukke vinduet på den lille firkant og klikke på ok.
    På billedet herunder kan du nu se din e-mail konto og her lukker du blot vinduet.

7. Har du lukket vinduet er der blot tilbage at teste kontoen, dette gør du ved at klikke på "Send/Receive" knappen, der ses øverst til højre i vinduet.

8. Opsætningen er nu fuldført.

More:

OSX Tiger

OSX Panther

OSX Leopard

OSX Lion

OSX Yosemite

Ikke gemme e-mails på server

Entourage X

Entourage 2004

Outlook 2011 for Mac_1