2.3.1 Mozilla Thunderbird 1.6

1. Åben Mozilla Thunderbird

2. Vælg "Tools"

3. Vælg "Accont Settings"

4. Udfyld SMTP server infoen som vist på billedet nedenfor.

5. Tryk "Add Account"

6. En Guide åbner nu. De forskellige sider udfyldes, som vist på billederne.

7. I andet step udfyldes info som vist på billedet. Husk at bruge Deres info.

8. I fjedre step vælges konto type og server navn.

9. Her angives Deres brugernavn Det vil altid være det samme som E-mail adressen.

10. Her angives et navn for kontien. Vi anbefaler De bruger E-mail adressen.

11. Nu er Deres konto opsat. Check at disse info er korrekte.

12. Tryk Finish. Tjek at SMTP info stadig er korrekte. Dernæst lukkes konto indstillingerne, og Deres E-mail konto er klar til brug.