2.3 Mobile Enheder

Generelt

Her er et udpluk af vejledninger og links, for support til opsætninger på mobiltelefoner og andre mobile enheder.

Da markedet for mobiltelefoner konstant er i rivende udvikling, er det umuligt for os at have guides til alle telefoner. Finder du ikke din model her i hjælpen, så kan du benytte dig af de nedenstående generelle indstillinger, som du så kan opsætte din telefon med (evt med hjælp fra din teleudbyder eller support fra producenten).

Det er vigtigt at bemærke at DanDomain kun kan hjælpe med at levere serveroplysninger mm, og ikke selve opsætningen på telefonen, da vi ikke kender alle modellerne.

Generelle indstillinger

Følgende generelle indstilinger kan benyttes ved opsætning at mobile enheder til modtagelse af POP3 mails:

Indgående:

Indgående server type: POP3

Indgående server navn: mail.ditdomæne.dk (ditdomæne.dk erstattes af dit domænenavn. Feks superbutikken.dk)

Indgående server port: 110

Brugernavn: Den fulde email adresse der skal opsættes (feks info@superbutikken.dk)

Password: Det selvvalgte password der er tilknyttet kontoen

SSL: Nej

Udgående (*):

Udgående server type: SMTP

Udgående server navn: mail.ditdomæne.dk (ditdomæne.dk erstattes af dit domænenavn. Feks superbutikken.dk)

Udgående server port: 366

Serveren til udgående post skal kræve godkendelse

Brugernavn: Den fulde email adresse der skal opsættes (feks info@superbutikken.dk)

Password: Det selvvalgte password der er tilknyttet kontoen

SSL: Nej

(*) BEMÆRK: Der er flere teleudbydere som ikke tillader trafik gennem port 366 til udgående post. Derfor kan det ofte være nødvendigt at sende mails gennem sin teleudbyders SMTP server. Indstillingerne kan ofte findes på udbyderens hjemmeside, eller ved at kontakte deres support.

More:

Automatisk Opsætning

Manuel Opsætning

Ericsson T300

Ericsson T68/T68i

SonyEricsson P-serien

Automatiske opsætninger

Manuel opsætning_1

Series 40 - Fx 6280

PocketPC 2003

Windows Mobile 5

iPhone opsætning