3.4 Mailboks snart fuld

Hvad sker der, hvis min mailbox bliver fyldt op?

I tilfælde af, at din emailkonto på mailserveren fyldes op, vil e-mail's sendt til din adresse, blive sendt retur til afsender, med besked om at e-mailen ikke kan leveres. E-mailen der sendes retur til afsender ser således ud:

This Message was undeliverable due to the following reason:

Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.

The reasons given by the server are included to help you determine why each recipient was rejected.

Recipient: deres-konto@deres-domæne.dk

Reason: 5.2.2 Mailbox has exceeded the limit

Hvordan undgår jeg min mailbox bliver fuld?

Jeg benytter både webmail og outlook:

Benytter du dig både af webmail og andet e-mail program som fx. Outlook skal du være opmærksom på at hvis du har oprettet undermapper i webmail tælles dette med i din samlede mail kvota (diskplads)

Der er så to måder at løse dette problem.

1. Vurdér behovet for e-mail gemt i evt. undermapper - slet evt. (Bemærk at slettes e-mail fra undermapper, placeres disse i "papirkurven" - slet da igen fra papirkurven.  Link til webmail: klik her

2. Vurdérer du at der ikke kan slettes e-mail i webmail, kan mere diskplads til købes.
Til køb mere diskplads Klik her

Vælger du ikke at til købe mere diskplads, kan du flytte e-mail's fra undermapper til indbakken og derefter hente dem hjem via dit e-mail program (fx. Outlook)

Jeg benytter kun webmail:

1. Vurdér behovet for e-mail gemt i evt. under mapper - slet evt. (Bemærk at slettes e-mail fra undermapper placeres disse i "papirkurven" - slet da igen fra papirkurven.  Link til webmail: klik her

2. Vurdérer du at der ikke kan slettes e-mail i webmail, kan mere diskplads til købes.
Til køb mere diskplads Klik her