3.7 Spamhaus.org blokering

Fjern blokering af afsendelse af mails på spamhaus.org

Der er altid en grund til at IP adressen på computeren er blevet spærret. Denne kan typisk skyldes manglende Godkendelse af udgående mailserver. Se eksempel i hjælpen under punkt 3.3

Når godkendelse af udgående server er sat på i mailprogrammet, følg da guiden herunder:

1. Gå ind på www.myip.dk, på den computer der ikke kan sende mails.

2. Notér IP adressen som bliver vist på siden.

3. Gå ind på www.spamhaus.org.

4. Tryk på linket "Blocklist Removal Center".

5. Indtast IP adressen i feltet, som du fik fra www.myip.dk.

Hvis din indtastede IP adresse er blokeret, vil du se det som nedenstående billede.

Hvis der ikke er noget rødt tekst, er du IKKE blokkeret hos Spamhaus.

6. Tryk på knappen "Remove an IP from PBL".

7. Accepter betingelserne.

8. Indtast IP adressen som du fik på www.myip.dk.
    Indtast din mail adresse.
    Sæt indstillinger som angivet.
    Indtast de numre du kan se på billedet.
    Tryk Submit.

9. Du vil kort derefter modtage en mail fra Spamhaus, hvori der er et link du skal trykke på, for at fjerne blokkeringen.

10. Du kan også vælge at kopiere det fem cifrede nummer der er sendt til din mail adresse og indsætte det, på deres side.

Du vil nu få at vide, at der kan gå op til 30 minutter før at blokkeringen for afsendelse af mails er fjernet.

11. Test efter 30 minutter om du nu har mulighed for at afsende mails.