4.0 Webmail > Fejlsøgning i Webmail

4.3 Mangler du indhold i dine mails?

Mangler du indhold i enkelte af dine mails er der en indstilling der kan hente hele indholdet. Fejlen kan se ud som vist her:

For at løse problemet skal du klikke i toppen af din webmail på feltet "Værktøj" og herefter "Indstillinger".

Her får du et nyt vindue frem, hvor du skal klikke på "Standard".

Indstillingerne skal stå som vist herunder, med teksten "Western European (ISO-8859-1)" i feltet Tegnsæt.

Når denne er ændret skal du klikke gem og så kan du se hele indholdet ved at åbne mailen igen.