Entourage 2004

For at opsætte Deres e-mail på Entourage 2004 gøres følgende

1. Først åbner De Entourage.

2. Tryk "Tools" dernæst "Accounts"

3. Så åbnes "Account Setup Assistant" indtast Deres e-mail adresse, og tryk pil til højre.

4. Dernæst vil den give dig en fejl. Denne skal De bare ignorere, og trykke på pilen til højre.

5. Udfyld informationerne som vist på billedet nedenfor. OG Tryk på pilen til højre.

6. Næste step, skal kontoen verificeres. Dette vil ganske sikkert give en fejl, da opsætningen endnu ikke er færdig. Denne skipper vi derfor og går videre ved at trykke på pilen til højre, og vælge "skip".

7. Nu får De muligheden for at navngive Deres konto, så De kan kende den senere. Her kan De fx bruge e-mail adressen.
    Tryk nu "Finish"

8. Nu skal vi gøre så De også kan sende e-mails. Tryk "Tools" dernæst "Accounts"

9. Her markere De Deres konto som De navngav den og trykker "Edit"

10. Under "Sending mail" i bunden, trykker de "Click here for advanced sending options"

11. Udfyld som vist på billedet nedenfor

12. Tryk Ok, og dernæst rød knap. Deres konto er nu klar til brug i Entourage 2004.