Entourage x

1. Åben Entourage

2. Vælg "Tools"

3. Vælg "Acconts"

4. Vælg herefter mail. Tryk på "New" i øverste venstre hjørne

5. I første step udfyldes info som vist på billedet.

6. I andet step giver den en advarsel om den ikke kunne verificere kontoen. Dette ignoreres, og De trykker videre ved at klikke på pil til højre.

7. I tredje step udfyldes info som vist på billedet. Husk at bruge Deres info.

8. I fjedre step kan De verificere Deres indstillinger. Anbefales for at se om De har sat kontoen korrekt op.

9. Her kan De navngive Deres konto. Til egen reference.

10. Nu skal den udgående server aktiveres til at bruge godkendelse.

11. Dobbeltklik, eller tryk Edit på Deres konto.

12. Tryk ned under "Click here for advanced sending options"

13. Her skal De udfylde den som på billedet.

14. Dernæst lukkes konto vinduerne, og E-mail adressen er klar til brug.