Eudora 5

1. Åben Eudora

2. Vælg "Tools" og dernæst "Options..."

3. Vælg "Getting Started"

4. I "Real name" indtastes Deres navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra Dem.

5. I "Return address" indtast Deres E-mail adresse

6. I "Mail server (Incoming)" indtastes mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

7. I "Login Name" indtastes hele E-mail adressen, men hvor @ (snabel-a) er udskiftet med / (skråstreg).
    Har De eks. E-mail adressen jens@deres-navn.dk skal der indtastes:
    jens/deres-navn.dk

8. I "SMTP Server (Outgoing)" indtastes mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

9. Sæt kryds i "Allow authentication"

10. Opsætningen af E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "OK"