Eudora 6

1. Åben Eudora

2. Vælg "Tools" og dernæst "Options..."

3. Vælg "Getting Started"

4. I "Real name" indtastes Deres navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra Dem.

5. I "Return address" indtast Deres E-mail adresse

6. I "Mail server (Incoming)" indtastes mail.Deres-navn.dk
    Deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

7. I "Login Name" indtastes hele E-mail adressen, men hvor @ (snabel-a) er udskiftet med / (skråstreg).
    Har De eks. E-mail adressen jens@deres-navn.dk skal der indtastes:
    jens/deres-navn.dk

8. I "SMTP Server (Outgoing)" indtastes mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

9. Sæt kryds i "Allow authentication"

10. Vælg punktet "Checking Mail

11. Under "Secure Sockets when Receiving" vælges "Never"

12. Vælg punktet "Incoming Mail"

13. Under "Server Configuration" vælges "POP"

14. Under "Authentication Style" vælges "Passwords"

15. Vælg punktet "Sending Mail"

16. Under "Secure Sockets when Sending" vælges "Never"

17. Opsætningen af E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "OK"