3.3 Godkendelse på Udgående Server

Hvorfor skal jeg have "Min server kræver godkendelse" aktiveret?

DanDomain's mailservere er sikret for "Relay". Dette betyder at afsender E-mail adressen (din adresse) godkendes som lovlig afsender. Dette giver sikkerhed for, at kun DanDomain's kunder kan udsende E-mail via vores mailservere og ikke annonyme personer med henblik på afsendelse af Spam E-mail's.

Opsætning af Outlook Express 6:

1. Gør følgende. Åbn Outlook:

2. Tryk på Funktioner i menubaren.

3. Tryk på Konti. Marker den konto der skal redigeres.

4. Tryk på Egenskaber

5. Tryk på Fanebladet servere

6. Sæt kryds i "Min server kræver godkendelse"

oe-7[1]

7. Tryk "Anvend" dernæst "Ok" og til sidst "luk".

8. Genstart Outlook

Husk!
    Før genstart, slet Eventuelle E-mail's der måtte ligge i Udbakken.

Opsætning af Outlook 2002/XP:

1. Gør følgende. Åben Outlook:

2. Tryk på Funktioner i menubaren.

3. Tryk på Email-konti.

4. Tryk på "Få vist/rediger eksisterende konti"

5. Vælg din konto

6. Tryk på rediger

7. Tryk "Flere indstillinger"

8. Tryk på fanen "Server til udgående post"

9. Sæt kryds i "SMTP kræver godkendelse" og "Samme indstillinger som server til indgående post"

6[1]

10. Tryk Ok, "næste" og "udført"

11. Genstart Outlook

Husk!
    Før genstart, slet eventuelle E-mail's der måtte ligge i Udbakken.

Bemærk! Har du Stofanet/Arrownet/Tele2/TDC/Dansk Kabel TV som Internet udbyder? Tilret da udgående mailserver port til 366 - se mere her: klik her