Manuel Opsætning

For at opsætte e-mail hos DanDomain på  SonyEricsson telefon skal følgende anvendes.

Indkommende e-mail server er altid : mail.deres-domæne.dk (Fx mail.dandomain.dk)

Udgående server skal angives til teleoperatørens mailserver. Denne kan oplyses hos teleudbyderen eller dennes hjemmeside.

Brugernavn er altid : din@e-mailadresse.dk (Fx support@dandomain.dk)

Kode er den samme som benyttes til Webmail. Koden kan evt slås op på www.emailmanager.dk

Yderligere hjælp til opsætningen af mailkonto i mobiltelefonen, kan findes i manualen eller producentens hjemmeside.