Manuel opsætning

For at opsætte DanDomain e-mail  på Nokia telefonen skal følgende anvendes.

Indkommende e-mail server er altid : mail.dit-domæne.dk (Fx mail.dandomain.dk)

Udgående server:Her angives teleoperatørens udgående mailserver. Denne kan du få oplyst hos teleoperatøren (CBB telmore, TDC, telenord etc.).

Brugernavn er altid : din@e-mailadresse.dk (Fx support@dandomain.dk)

Koden er den samme som benyttes til Webmail. Denne kan evt slås op i www.emailmanager.dk

Hvis du er i tvivl om hvordan dette opsættes i telefonen, er dette normalt beskrevet i telefon manualen.