OSX Leopard

1. Åbn Mail

2. Tryk Mail øverst på skærmen og vælg indstillinger

3. Klik på Konti

4. Tryk + For at tilføje ny konto

5. Udfyld felterne som nedenfor.

Beskrivelse: Navnet på kontoen. Dette bruges blot til at kunne genkende kontoen i dit E-mail program.
    Server til indgående post: Denne skal bestå af "mail." efterfulgt at dit domæne. Eksempelvis mail.test.dk eller mail.test.com.
    Brugernavn: Her skal du indtaste din E-mailadresse.
    Adgangskode: Adgangskoden du skal bruge her, er din personlige kode oprettet på samme tid som din E-mailadresse.

BEMÆRK - Når du klikker fortsæt, tester den forbindelsen. Det er derfor vigtigt at være online og tålmodig da dette kan tage tid.

6. Udfyld Næste step som nedenfor

Beskrivelse: Navnet her bruges til at beskrive din udgående postserver. Dette bruges kun til at genkende serveren i dit E-mail program da den kan være anderledes til en anden E-mailadresse.
    Server til udgående post: Denne skal bestå af "mail." efterfulgt at dit domæne. Eksempelvis mail.test.dk eller mail.test.com.
    Brug godkendelse: Her skal der være flueben da vores server kræver det. Til brugernavn og adgangskode skal du bruge din E-mailadresse og din personlige adgangskode.

BEMÆRK - Når du klikker fortsæt, tester den forbindelsen. Det er derfor vigtigt at være online og tålmodig da dette kan tage tid.

7. Nu vil følgende skærm vises, Denne indeholder Deres indtastede informationer.

8. Kontoen er nu oprettet og klar til brug.

9. Hvis du ikke kan sende post, skal vi ændre portnummeret til den udgående postserver.
    For at ændre portnummeret skal du igen klikke på mail, indstillinger og konti. Her finder du nedenstående felt og klikker på de blå pile.

Vælg "Rediger serverliste..."

Her klikker du på "Avanceret" og udfylder felterne som vist og klikker på "ok"

10. Nu bør du både kunne sende og modtage post.