OSX Lion

1: Åbn Mail

2: Tryk Mail øverst på skærmen og vælg indstillinger

3: Klik på Konti

4: Tryk + For at tilføje ny konto

5: Udfyld felterne som nedenfor.

Fulde Navn: Indsæt dit Navn her

E-post-adresse: Her indtastes hele emailadressen

Adgangskode: Her indtastes koden der er oprettet til denne konto.

Er du i tvivl om koden er korrekt, kan du teste ved at besøge webmailsiden http://webmail.dandomain.dk og logge ind. Kan du ikke logge ind kan koden være forkert og du skal kontrollere din kode på Emailmanger.dk Login til dette findes i dit kundecenter eller i mailen med abonnementsoplysninger du har modtaget.

Når felterne er udfyldt, tryk på "Fortsæt"

6: Udfyld felterne som nedenfor.

Beskrivelse: Navnet på kontoen. Dette bruges blot til at kunne genkende kontoen i dit E-mail program.

Server til indgående post: Denne skal bestå af "mail." efterfulgt at dit domæne. Eksempelvis mail.test.dk eller mail.domænenavn.dk.

Brugernavn: Her skal du indtaste din E-mailadresse.

Adgangskode: Her indtastes koden der er oprettet til denne konto.

Er du i tvivl om koden er korrekt, kan du teste ved at besøge webmailsiden http://webmail.dandomain.dk og logge ind. Kan du ikke logge ind kan koden være forkert og du skal kontrollere din kode på Emailmanger.dk Login til dette findes i dit kundecenter eller i mailen med abonnementsoplysninger du har modtaget.

Når felterne er udfyldt, tryk på "Fortsæt"

7: Sikkerhed til Indgående post sættes som herunder:

Når felterne er udfyldt, tryk på "Fortsæt"

8: Server til Udgående Post

Beskrivelse: Navnet på kontoen. Dette bruges blot til at kunne genkende kontoen i dit E-mail program.

Server til udgående post: Denne er identisk med "server til Indgående post" Denne skal bestå af "mail." efterfulgt at dit domæne. Eksempelvis mail.test.dk eller mail.domænenavn.dk.

Sæt flueben i "Brug kun denne server", samt i "Brug godkendelse"

Brugernavn: Her skal du indtaste din E-mailadresse.

Adgangskode: Her indtastes koden der er oprettet til denne konto.

Når felterne er udfyldt, tryk på "Fortsæt"

9: Sikkerhed til udgående post udfyldes som vist herunder:

Når felterne er udfyldt, tryk på "Fortsæt"

10: Kontoresume.

Kontroller at de indtastede informationer er korrekte, og sæt flueben i "Gør konto aktiv"

Tryk på "Opret"

11: Kontoversigt

Klik på "Server til udgående post SMTP" og klik derefter på "Rediger SMTP-serverliste"

12: Kontioversigt

Marker kontoen der skal redigeres, og "Brug speciel port: 366"

Tryk "OK"

13: Kontroller certifikat

Denne popup kan i visse tilfælde forekomme. Tryk "Opret forbindelse" for at komme videre.

14: Konti- afslutning

For at gemme de ændringer du har lavet, tryk på Rød Kryds i øverste venstre hjørne. Tryk derefter på "Arkiver"

15: Emailkode bekræftelse

For at mailprogrammet automatisk kan logge på din nye konti, skives koden til mailkontoen i dette felt, og der sættes flueben i "Husk denne adgangskode i min nøglering"

Tryk "OK" for at afslutte opsætningen.

Du har nu opsat en konto på Mac Mail.