Opera

1. Åben Opera

2. Vælg "File" og dernæst "Preferences" (Alt+P)

3. Tryk på "Tilføj" og vælg "Post"

4. Her trykker De "new"

5. Vælg "Regular E-mail (POP)"

6. I "Real name" skal De indtaste Deres navn.

7. I "E-mail address" skal De indtaste Deres E-mail adresse

8. I "Organization" behøver De ikke at indtaste noget

9. I "Login name" indtastes hele E-mail adressen.
    E-mail adressen kan eks. være jens@deres-navn.dk.

10. Her angives passwordet. Dette password er det de valgte da De oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

11. Tryk på "Next"

12. I "Incoming server" skriver De "mail.deres-domæne.dk"
    eks. mail.dandomain.dk

13. De 2 checkbokse krydser De ikke af

14. I "Outgoing server" skriver De det samme som i incoming server

15. Deres nyoprettede E-mail konto vises nu på oversigten.

Vigtigt!

DanDomain's mailservere kræver SMTP godkendelse for udgående post. Dette er for at sikre, at uvedkommende ikke misbruger mailserveren til at afsende spam.

For at slå SMTP godkendelse til gøres følgende:

16. Tryk på "Edit

17. Vælg fanebladet "Servers"

18. Under "Outgoing SMTP server" skriver De Deres E-mail adresse og kodeord.

19. Tryk på "Ok"

20. Opsætningen er E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Close"