Outlook 2007 Engelsk

1. Vælg Tools og Account Settings

2. Tryk på

3.  Vælg "Manually configure server..."

4. Vælg "Internet E-mail" og tryk "Next".

5. Udfyld konto information med dine oplysninger. Se pkt. 6-12 for yderligere hjælp. Gå derefter til pkt. 13.

6. I feltet "Your Name" indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.

7. I feltet "E-mail Address" indtastes din E-mail adresse

8. I "Incoming mail server" skal du indtaste mail.domæne.dk
    domæne.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

9. I "Outgoing mail server" indtastes også mail.domæne.dk
    domæne.dk udskiftes med dit eget domænenavn.
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

10. I "User Name" indtastes hele E-mail adressen.

11. I feltet "Password" angives passwordet. Dette password er det du valgte, da du oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

12. Tryk på "More Settings..."

13. Her skal du vælge "Outgoing Server" og sætte flueben, som nedenfor vist.

14. Under "Advanced" skal du sætte den udgående server-port til 366.

15. Tryk "OK" og "Finish".

16. Tryk "Close"

Du er nu klar til at benytte din e-mail adresse i Outlook 2007.