Outlook 2007 Dansk

1. Vælg Funktioner og Kontoindstillinger

2. Tryk på "Ny".

3. Vælg "Konfigurer serverindstillinger..."

4. Vælg "Internet e-mail" og tryk "Næste".

5. Udfyld konto information med dine oplysninger. Se pkt. 6-12 for yderligere hjælp. Gå derefter til pkt. 13.

6. I feltet "Dit navn" indtastes dit navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra dig.

7. I feltet "E-mail-adresse" indtastes din E-mail adresse.

8. I "Server til indgående post (POP3)" skal du indtaste mail.deres-navn.dk (mail.domænenavn.dk)

9. I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk (mail.domænenavn.dk)

10. I "Brugernavn" indtastes hele E-mail adressen.

11. I feltet "Adgangskode" angives passwordet. Dette password er det du valgte, da du oprettede E-mail adressen.

12. Tryk på "Flere indstillinger..."

13. Her skal du vælge "Server til udgående post" og sætte flueben, som nedenfor vist.

14. Under "Avanceret" skal du sætte den udgående server-port til 366.

15. Tryk "OK" og "Udfør".

16. Tryk "Luk"

Du er nu klar til at benytte din e-mail adresse i Outlook 2007.