Outlook 2011 for Mac

Generelt

Guiden her viser hvorledes Outlook 2011 til Mac opsættes til en almindelig POP3 konto. Selve kontoen skal dog oprettes i emailmanageren først, som beskrevet her

Opsætning

1. Åbn Outlook 2011 til Mac

2. I menuen i toppen vælges Funktioner -> Konti

3. Klik på ikonet "E-mail-konto"

4. Udfyld feltet "E-mail-adresse" med den fulde email adresse der skal hentes mail fra

5. Udfyld billedet vist herunder med følgende data

Adgangskode
    : Her indtastes den selvvalgte adgangskode der er tilknyttet email adressen, da den blev oprettet i emalmanageren

Brugernavn
    : Her indtastes den fulde email adresse

Type
    : Her vælges "POP"

Server til indgående post
    : Her skal der tastes mail. efterfulgt af dit domænenavn. Det vil sige at hvis domænenavnet som i det viste eksempel er supporttest.dk, så skal der tastes mail.supporttest.dk

Server til udgående post
    : Her skal der tastes mail. efterfulgt af dit domænenavn. Det vil sige at hvis domænenavnet som i det viste eksempel er supporttest.dk, så skal der tastes mail.supporttest.dk

Tilsidesæt standardport
    : Denne vinges af (men kun under Server til udgående), og der tastes "366" i feltet umiddelbart til højre for det udgående server navn (Som vist herunder)

6. Klik "Tilføj Konto"

7. Vælg "Flere Indstillinger" under "Server til udgående post":

8. I feltet "Godkendelse" vælges "Brug oplysninger om server til indgående post", og vinduet lukkes ved at klikke OK:

9. Luk nu vinduet ned, via "Luk" funktionen i øverste venstre hjørne, og kontoen er konfigureret: