2.0 Program opsætning > 2.3 Mobile Enheder > Microsoft Mobile / Pocket PC

PocketPC 2003

1. Åben Inbox

2. Vælg "Accounts" og dernæst "New Account"

snap001[1]

3. Indsæt E-mail adressen, tryk "Next"

snap002[1]

4. Indsæt informationer. Navn, Brugernavn (E-mail adresse) og password hertil.

snap003[1]

5. Under Account Information, vælges POP3 i begge, evt. kan du angive kendenavn i nederste felt.

snap004[1]

6. I ind og udgående mail, indtastes mail.dit-domæne.dk
    Har du eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

7. I domain indtastes dit domænenavn

snap005[1]

8. Så klikker du  options under domain. Her vælges net forbindelse, trykker "next", klikker af for "Outgoing E-mail server requieres authentication"

snap006[1]

snap007[1]

snap008[1]

Opsætningen af E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Finish"