3.2 Port 366

Denne vejledning henvender sig til kunder hos flere Internet Udbydere (TDC, Stofanet, Tele2, Arrownet & Dansk Kabel Tv) som har valgt at lukke for kundernes port 25 (udgående smtp-mail trafik). Dette betyder at nogle kunder ikke længere kan sende E-mail's via DanDomain's mailservere.

Outlook Express:

--------------------------------------------------------------------------------

1. Gå i funktioner -> Konti -> Egenskaber for mail.deresnavn.dk.

2. Fanen avanceret vælges og udgående post sættes til 366 som billedet nedenfor.

oe[1]

Outlook 2002/XP/2003:

--------------------------------------------------------------------------------

1. Gå i funktioner -> E-mail-Konti -> Få Vist eller rediger eksisterende konto -> Egenskaber for mail.deresnavn.dk. -> Flere Indstillinger.

2. Fanen avanceret vælges og udgående post sættes til 366 som billedet nedenfor.

o[1]