Series 40 - Fx 6280

1. Tryk Menu

2. Tryk Indstillinger

3. Tryk konfiguration

4. Tryk Personlige konfig.indstil.

5. Tryk Tilføj

6. Tryk E-mail

7. Kontonavn = Eget valg fx DanDomain E-mail

8. Navn = Dit Navn

9. E-mail adresse = Hele din e-mail adresse

10. Medtag Signatur = ja/nej

11. Svar til adresse = Din e-mail adresse.

12. Sikkert Login til smtp = Login/plan eller MD5, alle skulle virke, men evt prøv de forskellige.

13. SMTP brugernavn = Din e-mail adresse

14. SMTP kode = samme kode som du bruger når du henter post.

15. SMTP udg. SMTP-e-mail = mail.dit-domæne.dk (fx mail.dandomain.dk)

16. Port udg smtp = 25 eller 366 alt efter udbyder. 366 bør virke hos alle udbydere.

17. Brug Foretrukket adgangs punkt. Bruges normalt. Ellers kan et alternativt angives. Kontakt evt mobiloperatøren.

18. ServerType indgående e-mail. = POP3

19. Gå ind i Indstil. for ing. e-mails.

20. Hent e-mails = antallet af "nye" emails der må hentes

21. Sikkert login til POP3 = Nej / Deaktiveret

22. POP3 Brugernavn = Din e-mail adresse

23. POP3 adgangskode = samme kode som bruges til Webmail/Outlook. Denne kan slåes op i www.emailamanger.dk

24. Server ind. POP3-e-mail. = mail.dit-domæne.dk (fx mail.dandomain.dk)

25. Port: indg.POP3-e-mail = 110

26. Brug Foretrukket adgangs punk, bruges normalt.  Ellers kan et alternativt angives. Kontakt evt mobiloperatør.

27. Tryk Tilbage

28. Tryk tilbage

29. Der kan nu hentes e-mail under Beskeder, hvis mobilabonnementet understøtter data.