T300

Ericsson T300

1. Find menuen Meddelelser -> Email -> indstillinger

2. Vælg Rediger konto

3. Vælg Tilføj ny

4. Navngiv kontoen ex. (DanDomain Mail)

5. Vælg Tilslut via

6. Vælg herefter data konto (oftest GPRS), kontakt evt. mobiloperatøren for flere informationer herom.

7. Herefter vælges Indstillinger.

8. Protokol = Pop3

9. Indg. Server = mail.dit-domæne.dk

10. Indgående port = 110

11. Postkasse = Din email adresse ex. (dit-navn@dit-domæne.dk)

12. Password = Det password du oprettede til emailkontoen.

13. Udg. server = mobiloperatørens udgående mailserver. Kontakt mobiloperatøren eller dennes hjemmeside for mailserver navn (Se udbyder nederst på siden).

14. Udgående port = 25

15. Email adresse = Din email adresse, den samme som punkt 11.

16. Hent - (valgfrit). Vælg evt. brevhoveder for at spare trafik.

17. Fra navn = Indtast dit navn som afsender

18. Signatur = Valgfri.

19. Kopier udg. Her kan du bestemme om afsendte mails skal sendes til en ekstra adresse, evt. din egen.

20. Søgeinterval = Her bestemmes hvor ofte telefonen skal søge efter mail.