2.0 Program opsætning > 2.1 Windows Programmer > Windows Mail (Windows Vista)

Windows Mail Dansk (Vista)

1. Først startes Windows Mail. Tryk
  2. Skriv mail i søgeren.

3. Klik På Windows Mail
  4. Tryk "Funktioner" dernæst "Konti".

5. Tryk "Tilføj".

6. Vælg "Email-konto".

7. Tryk "Næste".

8. Indtast Deres Navn og tryk "Næste".

9. Skriv Deres e-mail adresse og tryk "Næste".

10. Indskriv serverne og husk kryds i "Den udgående server kræver godkendelse". Tryk "Næste".

11. Skriv Deres e-mail adresse og kode som De har brugt i E-mail manageren. Tryk "Næste".

12. Nu vil De få vist denne besked.

13. Nu vil De kunne se følgende på oversigten over konti. Og Deres konto er klar til brug.

14. PORT 366: Hvis der skal benyttes port 366 : Primært hos TDC / Stofanet kunder

- Tryk "Funktioner"
    - Tryk "Konti"
    - Dobbelt klik på Deres konto eller tryk "Egenskaber":

- Gå til "Avanceret" og indtast "366" istedet for "25".