2.0 Program opsætning > 2.1 Windows Programmer > Windows Mail (Windows Vista)

Windows Mail Engelsk (Vista)

1. Først startes Windows Mail. Tryk
  2. Skriv mail i søgeren.

3. Klik På Windows Mail
  4. Tryk Tools dernæst Accounts.

5. Tryk "Add.."

6. Vælg "E-mail Account"

7. Tryk "Next"

8. Indtast Deres navn. Tryk "Next".

9. Skriv Deres e-mail adresse og tryk "Next".

10. Indskriv serverne og husk kryds i "Outgoing server requires authentication". Tryk "Next".

11. Skriv Deres e-mail adresse og kode som De har brugt i E-mail manageren. Tryk "Next".

12. Nu vil De få vist denne besked. Tryk "Finish".

13. Nu vil De kunne se følgende på oversigten over konti. Og Deres konto er klar til brug.

14. PORT 366: Hvis der skal benyttes port 366 : Primært hos TDC / Stofanet kunder

- Tryk "Tools"
    - Tryk "Accounts"
    - Dobbelt klik på Deres konto:

- Gå til Advanced og indtast "366" istedet for "25"