OSX Yosemite

1: Åbn mail

2: Tilføj en ny konto under menuen mail --> indstillinger

3: Tryk på + under konti

Du får nu mulighed for at oprette forskellige typer af konti. Dog skal du benytte dig af den der hedder "Tilføj anden postkonto"

Udfyld felterne med en beskrivelse, email og det personlige password.

Tryk herefter på "opret"

Indgående server

Nu skal du indtaste den indgående server. Her skal du være opmærksom på at vælge "POP"

Og at du skal skifte "mitdomæne" ud med dit eget domæne samt udfylde email adressen og passwordet.

Tryk på "Næste"

I info om server til indgående post

Skal du anvende "port 110"

Og IKKE bruge SSL

samt godkendelse skal stå til at være Adgangskode.

Tryk på "Næste"

Udgående server

Nu skal du indtaste den udegående server.

her er det, det samme som i indgående.

Du skal skifte "mitdomæne" ud med dit eget domæne samt udfylde email adressen og passwordet.

Tryk på "Næste"

I info om server til udgående post

Skal du anvende "port 366"

Og IKKE bruge SSL

samt godkendelse skal stå til at være Adgangskode.

Tryk på "Næste"