iPhone Opsætning

Opsætningen herunder er lavet på en iPhone med software version 4.2.1. Da softwaren hele tiden opdateres, kan der forekomme enkelte afvigelser, men de forskellige data der skal indtastes vil altid være de samme som beskrevet herunder.

1. Klik på "Indstillinger"

2. Vælg "E-Post, kontakter, kalendere"

3. Vælg "Tilføj konto..."

4. Vælg "Andet". (Nederste punkt)

5. Vælg "Tilføj epost konto":

6. Udfyld næste punkt som foreslået nedenfor:
    - Indtast dit fulde navn eller firmanavn i "Navn"
    - I "Adresse" insættes din fulde mailadresse
    - "Adgangskode" er den, som tilhører mailadressen.
    - Beskrivelse kan bruges til at kende dine mail konti fra hinanden. Udfyld eksempelvis domæne eller mailadresse.

7. Tryk "Næste"

8. Vælg "POP" øverst.

9. Scroll ned til "Server til indgående post".

10. Udfyld punkterne som beskrevet nedenfor:
    - I "Værtsnavn" indsættes: mail.adresse.dk ("adresse.dk" erstattes med dit domænenavn)
    - I "Brugernavn" indsættes din fulde mailadresse.
    - "Adgangskode" er den, som tilhører mailadressen.

11. Udgående post server skal sættes op som følger:
    - I "Værtsnavn" indsættes: mail.adresse.dk ("adresse.dk" erstattes med dit domænenavn)
    - I "Brugernavn" indsættes din fulde mailadresse.
    - "Adgangskode" er den, som tilhører mailadressen.

12. Tryk på "Arkiver" i toppen af skærmen. Der kan nu gå nogle minutter inden der fortsættes mens indstillingerne kontrolleres

13. Kontoen skal ikke køre via SSL, så du skal trykke på "Ja" i denne boks som fremkommer, hvorefter der igen kan gå nogle minutter:

14. Du bliver nu fortalt at serveridentiteten ikke kan kontrolleres. Klik "Fortsæt":

15. Du returneres nu til oversigten (Kaldet E-post, kontakter, kalendere), hvor du nu skal klikke på navnet på den mailkonto du netop har opsat under "Konti" som vist i eksemplet her:

16. Scroll ned til "Server til udgående post"

17. Klik på din SMTP server, som typisk vil hedde "mail.dit-domænenavn.dk".

18. Klik på den "Primær Server", som igen typisk vil hedde "mail.dit-domænenavn.dk"

19. Scroll ned til "Serverport" og indtast "366" (i stedet for 25), og afslut ved at trykke "OK" i toppen af skærmen.

20. Nu er mailkontoen klar til brug.